Ostoehdot

Tvins Lasku – jopa 30 päivää maksuaikaa!

  • JOUSTAVA JA TURVALLINEN MAKSUTAPA
  • SAAT TILAAMASI TUOTTEET AINA ENNEN MAKSAMISTA
  • LASKU LÄHETETÄÄN OSTOSTA SEURAAVANA PÄIVÄNÄ
  • MAKSUAIKAA JOPA 30 PÄIVÄÄ
  • LASKUN KÄSITTELYMAKSU 3,00 €
  • LASKUN SAATUASI VOIT ITSE PÄÄTTÄÄ, MAKSATKO USEAMMASSA ERÄSSÄ

 

Tarjoamme Tvins Laskun ja Tvins Tilin yhteistyössä Avardan kanssa. Ostohetkellä tehdään luottopäätös, jonka yhteydessä voidaan tarkistaa osoite- ja luottotietosi. Luoton myöntäjänä toimii Avarda. Avarda on TF Bank AB, Suomen sivuliikkeen rekisteröity aputoiminimi. Jos hakemustasi ei hyväksytä, voit valita toisen maksuvaihtoehdon.

Saat laskun ostosta seuraavana päivänä. Laskun käsittelymaksu on 3,00 €. Laskun eräpäivä on 30 päivää ostohetkestä. Voit maksaa koko laskun kerralla tai halutessasi maksaa useammassa erässä. Laskulla kerrotaan maksettava vähimmäiserä.

Jos päätät maksaa erissä, Tvins Tilin tilinhoitomaksu on 3,95 € kuukaudessa. Tvins Tilin vuosikorko on 19,90 %. Todellinen vuosikorko on 31,97 %, todelliset luottokustannukset 158,44 € ja kokonaiskustannus 1158,44 €, kun takaisinmaksuaika on 12 kuukautta ja luoton suuruus 1000 €. Voit milloin tahansa maksaa jäljellä olevan luoton määrän kerralla. Yleiset lainaehdot ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) löydät alta.

Lasku- ja tililuottomaksuehdot sekä vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI)Tvins Lasku-ja Tililuottomaksuehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) Tvins Tilille

Hanki parhaat tarjoukset ensin
Tilaa Tvins uutiskirje. Pääset hyötymään ainutlaatuisista tarjouksista ja saat aina ensimmäisenä viimeisimmät tuoteuutiset ympäri maailmaa.