Tietoa yhtiöstä

Tvins tarjoaa laadukkaita ja käytännöllisiä tuotteita, jotka helpottavat arkeasi

Tehdessäsi ostoksia Tvinsillä sinulla on aina 30 päivän tyytyväisyystakuu. Se tarkoittaa, että voit kaikessa rauhassa kokeilla ja käyttää tuotteitamme kotona. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen.

Tvins tekee paljon töitä kehittääkseen käytännöllisiä ja parhaita arkeasi helpottavia tuotteita. Omien tuotteidemme lisäksi (kuten H2O X5 Mop ja Slim N’ Lift Caresse Jeans), teemme yhteistyötä myös tarkoin valittujen kumppaneiden kanssa eri puolilla maailmaa. Seuraa valikoimaamme säännöllisesti, lanseeraamme uusia tuotteita ympäri vuoden.

Voit ostaa tiettyjä Tvins-tuotteita myös yhteistyökumppaneiltamme, jotka ovat:

  • K-Citymarket
  • Prisma
  • Hobby Hall
  • Halpa-Halli
  • Power
  • Ellos

TVINS AB:n päätoimipaikka on Ruotsissa, Malmön keskustassa,  josta johdetaan kaikkien maiden liiketoimintoja. Etelä-Ruotsin keskusvarastosta lähetetään tavarat kaikkiin Pohjoismaihin.

TVNS Scandinavia AB

Box 505

201 25 Malmö
ORG. NR. 556649-4208

Me Tvinsillä iloitsemme sinusta asiakkaana ja tahdomme että olet tyytyväinen tuotteisiimme ja palveluumme. Kaikki tuotteet ovat sellaisia, ettei niitä voi saada muualta kuin meiltä. Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat nähdä jonkin tuotteen valikoimastamme, voit kirjoittaa meille osoitteeseen help-fi@tvins.com.

Yhteystietomme
Puhelinnumero asiakaspalvelu: 010 3236 808

Tvins staff

 

Lena Klintberg                   Filip Gahnström

Lena Klintberg, vice VD.                          Filip Gahnström, VD.

 

 


 

Hanki parhaat tarjoukset ensin
Tilaa Tvins uutiskirje. Pääset hyötymään ainutlaatuisista tarjouksista ja saat aina ensimmäisenä viimeisimmät tuoteuutiset ympäri maailmaa.