Tietoturvapolitiikka - TVINS Suomi
Soita ja tilaa: 0207 760 323
30 päivän palautusoikeus. Ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä.

Tietoturva

Thane International, Inc -yhtiössä sinun oikeutesi tietoturvaan ja tietojen suojaukseen on ensisijaisen tärkeää. Thane International, Inc. on laatinut tämän tietoturvalausekkeen kuvaamaan yhtiömme omistautumista sinun tietojesi suojaamiseen. Seuraavassa selostetaan menettelytapojamme tietojen keräämisessä ja jakamisessa tällä sivustolla. Tietosuoja kohdistuu meidän sinusta keräämiimme tietoihin ja niiden käyttöön meidän liiketoiminnassamme.

Thane Internationalin sitoutuminen tietoturvaan

Sinun tietosuojasi on meille tärkeä asia. Suojataksemme parhaiten tietosi selostamme tässä ilmoituksessa menettelytapojamme tietojenkäsittelyssä verkossa ja valintoja, joita voit kohdistaa tapoihin, joilla tietojasi kootaan ja käytetään. Tehdäksemme tämän ilmoituksen helposti löydettäväksi laitamme sen esille kotisivuillemme ja kaikkialle, missä saatetaan pyytää tunnistettavia henkilötietoja.

Thane Internationalin sitoutuminen tietoturvaan

Luvattoman käsiksi pääsyn estämiseksi, tietojen oikeellisuuden ylläpitämiseksi ja varmistaaksemme tiedon oikean käytön olemme ottaneet käyttöön sopivat fyysiset, sähköiset ja hallinnolliset menetelmät turvataksemme ja suojataksemme verkossa keräämämme tiedot.